Технология переработки плодово-ягодного сырья и его эффективное использование в пищевой промышленности : Автореферат дис. .. д-ра техн. наук в форме доклада по спец. : 04.18.06 - Технология производства алкогольных и безалкогольных напитков / К.Н. Казумян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1996.Նկարագրություն։ 43 с. ; 20 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: МСХиП РАՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 7207 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1737024 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 7208 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1737025 |
МСХиП РА
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։