Совершенствование технологии производства грузинского сыра : Автореферат дис. на соиск. уч. степ. канд. тех. наук : Специальность 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / И.В. Курашвили.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1975.Նկարագրություն։ 24 с. : графԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Мин. сель- хоз. СССР ; Ер. зоотех.-ветерин. ин-тНауч. рук.: док. тех. наук, проф. З.Х. ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 6730 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1795208 |
Мин. сель- хоз. СССР ; Ер. зоотех.-ветерин. ин-т
Науч. рук.: док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян
Список работ авт.: с. 23-24 (7 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։