ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование технологии производства грузинского сыра : Автореферат дис. на соиск. уч. степ. канд. тех. наук : Специальность 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / И.В. Курашвили.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1975.Նկարագրություն։ 24 с. : графԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Мин. сель- хоз. СССР ; Ер. зоотех.-ветерин. ин-тНауч. рук.: док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 6730 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1795208

Мин. сель- хоз. СССР ; Ер. зоотех.-ветерин. ин-т

Науч. рук.: док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян

Список работ авт.: с. 23-24 (7 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա