ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Химико-технологическая характеристика столового винограда Армянской ССР и усовершенствование технологии его переработки на консервированные компоты, маринады и варенье : Автореф. дис. .... канд. техн. наук по спец. 05.18.13 - Технология консервирования пищевых продуктов / Т. М. Багдасарян

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1975.Նկարագրություն։ 32 с. ; 21 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: МСХ СССР, Арм. с.-х. ин-т ;Науч. рук. к.т.н. В. Я. Айзенберг
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 216 Б-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0095805
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 5548 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1786286
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
216 H-20 Լակտոբակտերին-6 կենսաբանական ակտիվ պատրաստուկի ազդեցությունը հորթերի բնական դիմադրողականության վրա : Ատենախոս. ...ԺԶ.00.06 «Անասնաբուժական սանիտարիա, զոոհիգիենա, անասնաբուժ. սանիտ. փորձաքնն. և անասնապահ. մթերքն. մշակման հիգիենա» մասնագիտ. անասնաբուժ. գիտ. թեկն. / 216 H-20 Լակտոբակտերին-6 կենսաբանական ակտիվ պատրաստուկի ազդեցությունը հորթերի բնական դիմադրողականության վրա : Սեղմ. ...16.00.06 «Անասնաբուժական սանիտարիա, զոոհիգիենա, անասնաբուժ. սանիտ. փորձաքնն. և անասնապահ. մթերքն. մշակման հիգիենա» մասնագիտ. անասնաբուժ. գիտ. թեկն. / 216 Б-14 Химико-технологическая характеристика столового винограда Армянской ССР и усовершенствование технологии его переработки на консервированные компоты, Маринады и варенье : Дис. ...канд. техн. наук / 216 Б-14 Химико-технологическая характеристика столового винограда Армянской ССР и усовершенствование технологии его переработки на консервированные компоты, маринады и варенье : Автореф. дис. .... канд. техн. наук по спец. 05.18.13 - Технология консервирования пищевых продуктов / 217 T-54 Պլաստիկ նյութերից պատրաստված խոռոչիկներում պոմիդորի սածիլների մշակության արդյունավետությունը : Ատենախոս. ... բուսաբուծություն մասնագիտ. գյուղատնտ. գիտ. թեկն. : Զ.01.02 / 217 T-54 Պլաստիկ նյութերից պատրաստված խոռոչիկներում պոմիդորի սածիլների մշակության արդյունավետությունը : Սեղմ. ... «Բուսաբուծություն» մասնագիտ. գյուղատնտ. գիտ. թեկն. : Զ.01.02 / 217 К-21 Исследование влияния динамических процессов на технологические возможности оборудования и точность при восстановлении наплавленных поверхностей : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05.20.03 -Эксплуатация и ремонт сельскохозяйственных машин и орудий /

На правах рукописи

МСХ СССР, Арм. с.-х. ин-т ;

Науч. рук. к.т.н. В. Я. Айзенберг

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա