ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология мяса и мясопродуктов : Программа, методические указания и контрольные задания для студентов заочного факультета по специальности инженера-технолога мясной промышленности / Мин-во высш. и сред. спец. образованию РСФСР ; Моск. тех. ин-т мясной и молочной промышленности.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1963.Նկարագրություն։ 46 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1728436
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Т-384 Технология мяса и мясопродуктов : 664.9 / Т-384 Технология мяса и мясопродуктов : 664.9 / Т-384 Технология мясо- и птицепродуктов : Учебник / 664.9 / Т-384 Технология мяса и мясопродуктов : Программа, методические указания и контрольные задания для студентов заочного факультета по специальности инженера-технолога мясной промышленности / 664.9 / Т-384 Технология консервирования / 664.9 / Т-384 Технология мяса и мясопродуктов / 664.9 / Т-384 Технология молока и молочных продуктов : [Учеб. пособие для высш. учеб. заведений пищевой пром-сти] /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա