ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Գինու որակի հետազոտումը կախված խաղողի նոր սորտերի վազերի բեռնվածությունից : Ատենախոսություն՝ Ե.18.06- «Ալկոհոլային և ոչալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա.Կ. Ոսկանյան ; Գիտական ղեկավար՝ Պ.Կ. Այվազյան ; ՀՀ ԳՆ, Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2001.Նկարագրություն։ 115, 8, [17], 3 էջ : աղյս., նկ. ; 30 սմԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտական ղեկավար՝ Պ.Կ. Այվազյան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ՀՀ ԳՆ, Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա:
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 203 VO-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0026730
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ա 05.18.06 / Ո-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1719536
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ա 05.18.02 / Չ-27 Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.06 / Խ-28 Բնական կիսաանապակ, կիսաքաղցր և քաղցր գինիների արտադրության տեխնոլոգիաների կատարելագործումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.06 -«Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.06 / Խ-28 Խաղողի նոր սելեկցիոն սորտերից անապակ, կիսաքաղցր և աղանդերային գինիների տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.06 «Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.06 / Ո-45 Գինու որակի հետազոտումը կախված խաղողի նոր սորտերի վազերի բեռնվածությունից : Ատենախոսություն՝ Ե.18.06- «Ալկոհոլային և ոչալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.19.02 / Ա-22 Կաշվե գալանտերիայում ազգային նախշերի օգտագործման նոր մեթոդների և տեխնոլոգիաների մշակումն ու կիրառումը : Ատենախոսություն՝ Ե.19.02 -«Թեթև արդյունաբերության նյութերի և արտադրատեսակների տեխնոլոգիա» տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.19.02 / Գ-31 Խիտոզանը և նրա ածանցյալները բնական կաշվի մշակման պրոցեսում : Սեղմագիր՝ Ե.19.02 «Թեթև արդյունաբերության նյութերի և արտադրատեսակների տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.19.02 / Մ-28 Միջին և բարձր կրունկով կանացի կոշիկի կրող տարրի լավարկումը և մշակումը : Ատենախոս. ... տեխն. գիտ. թեկն. : Ե.19.02 /

Գիտական ղեկավար՝ Պ.Կ. Այվազյան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ՀՀ ԳՆ, Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա:

Գրականության ցանկ էջ՝ 100-145 հայ., ռուս. և օտար. լեզ.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա