ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Правила по приему, хранению, обработке и реализации особоскоропотрящихся продуктов в сети общественного питания.

Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ [Станислав : Б. и., 1925].Նկարագրություն։ 12 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / П-683 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1724239
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.5 / П-648 О кулинарии от А до Я : Словарь-справочник / 641.5 / П-648 Рецептуры овощных и мучных блюд, предложенных Кулинарным советом Одесского треста ресторанов "Торгмортранса". 641.5 / П-648 Национальные кухни наших народов : Основные кулинар. направления, их история и особенности : Рецептура / 641.5 / П-683 Правила по приему, хранению, обработке и реализации особоскоропотрящихся продуктов в сети общественного питания. 641.5 / П-755 Приготовление пищи : Практическое руководство для предприятий общественного питания / 641.5 / П-801 Производство быстрозамороженных готовых блюд и полуфабрикатов : Сборник трудов / 641.5 / П-959 Необычные блюда из обычных продуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա