Повышение качества полуфабриката и снижение обрывности в прядении / Л.И. Карпов
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Иваново : Кн. изд-во, 1962. Նկարագրություն։ 84 с. : чертԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/60377 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | FL0659518 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 677.21 / К-265 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | NL1784261 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։