Бюллетень Украинского научно-иследовательского института растениеводства,селекциии и генетики / МСХ-УССР;Украиск.акад.с.х.наук
Նյութի տեսակ։ Շարունակական պաշարԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Харьков : Харьковское ибласт.изд.-во, 1957Նկարագրություն։ НомерԽորագրեր։
Բովանդակություն:
№1 (1957,84с.) №2 (1958,132с.) №3 (1958,107с.) №4 (1958,71с.) №5 (1959,146с.) №6 (1959,159с.)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Continuing Resources | ANAU Scientific Library | Գիտական աշխատությունների ֆոնդ -3-րդ գրապահոց | 06 У-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | №1 | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0495950 | ||
Continuing Resources | ANAU Scientific Library | Գիտական աշխատությունների ֆոնդ -3-րդ գրապահոց | 06 У-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | №2 | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0495951 | ||
Continuing Resources | ANAU Scientific Library | Գիտական աշխատությունների ֆոնդ -3-րդ գրապահոց | 06 У-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | №3 | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0495952 | ||
Continuing Resources | ANAU Scientific Library | Գիտական աշխատությունների ֆոնդ -3-րդ գրապահոց | 06 У-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | №4 | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0495953 | ||
Continuing Resources | ANAU Scientific Library | Գիտական աշխատությունների ֆոնդ -3-րդ գրապահոց | 06 У-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | №5 | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0495954 | ||
Continuing Resources | ANAU Scientific Library | Գիտական աշխատությունների ֆոնդ -3-րդ գրապահոց | 06 У-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | №6 | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0495955 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական աշխատությունների ֆոնդ -3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
№1 (1957,84с.) №2 (1958,132с.) №3 (1958,107с.) №4 (1958,71с.) №5 (1959,146с.) №6 (1959,159с.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։