ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Բնական կիսաանապակ, կիսաքաղցր և քաղցր գինիների արտադրության տեխնոլոգիաների կատարելագործումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.06 -«Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Կ.Թ.Խաչատրյան ; Գիտական ղեկավար՝ Գ.Ա. Սամվելյան ; Հայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության նախարարություն, «Խաղողապտղագինեգործության գիտական կենտրոն» ՊՓԲԸ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2004.Նկարագրություն։ 112 էջ ; 30 սմԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտական ղեկավար՝ Գ.Ա. Սամվելյան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն: Հայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության նախարարություն, «Խաղողապտղագինեգործության գիտական կենտրոն» ՊՓԲԸ:
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ա 05.18.06 / Խ-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1695154
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ա 05.18.02 / Հ-87 Տարբեր գործոնների ազդեցությունը մսի պահածոների տեխնոլոգիական գործընթացի և որակի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02.«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխնիկ. գիտ թեկն. / Ա 05.18.02 / Շ-21 Թելպանրի պատրաստման տեղակայանքի մշակումը և կառուցվածքատեխնոլոգիական պարամետրերի հիմնավորումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.02 / Չ-27 Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.06 / Խ-28 Բնական կիսաանապակ, կիսաքաղցր և քաղցր գինիների արտադրության տեխնոլոգիաների կատարելագործումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.06 -«Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.06 / Խ-28 Խաղողի նոր սելեկցիոն սորտերից անապակ, կիսաքաղցր և աղանդերային գինիների տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.06 «Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.06 / Ո-45 Գինու որակի հետազոտումը կախված խաղողի նոր սորտերի վազերի բեռնվածությունից : Ատենախոսություն՝ Ե.18.06- «Ալկոհոլային և ոչալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.19.02 / Ա-22 Կաշվե գալանտերիայում ազգային նախշերի օգտագործման նոր մեթոդների և տեխնոլոգիաների մշակումն ու կիրառումը : Ատենախոսություն՝ Ե.19.02 -«Թեթև արդյունաբերության նյութերի և արտադրատեսակների տեխնոլոգիա» տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման /

Գիտական ղեկավար՝ Գ.Ա. Սամվելյան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն: Հայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության նախարարություն, «Խաղողապտղագինեգործության գիտական կենտրոն» ՊՓԲԸ:

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա