Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Սեղմագիր՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտություների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Կ.Վ. Կոստանյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ.Գ. Սնապյան, Ա.Գ. Վիրաբյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2009.Նկարագրություն։ 22 էջ ; 21 սմԱյլ վերնագիր։- Использование муки амаранта в производстве макаронных изделий с целью повышения их пищевой ценности : Автореф. ... канд.техн. наук по спец. 05.18.01 - "Технология разработки и производства продуктов растительного происхождения" [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 342 K-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | AU0108041 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | Ս ԱԳՀ / 8534 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1806974 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | Ս ԱԳՀ / 8535 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1806975 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | Ս 05.18.01 / Կ-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL1696453 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Ատետախոսության թեման հատատվել է Երևանի պետական ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի կողմից:
Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ.Գ. Սնապյան, Ա.Գ. Վիրաբյան : Տեխնիկական գիտություների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման սեղմագիր: ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀ: 2009 թ. մայիսի 5:
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։