ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Գծային համակարգերի ըստ արագագործության օպտիմալ կառավարման միջոցների մշակումը և հետազոտումը : Ատենախոսություն` Ե.13.01- «Կառավարմում, կառավարման համակարգեր և դրանց տարրերը» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Կ.Ս. Աղաջանյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ս.Հ. Սիմոնյան ; ՀՊՃՀ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : 2000.Նկարագրություն։ 170 էջ ; 30 սմԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտական ղեկավար՝ Ս.Հ. Սիմոնյան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտա կան աստիճանի հայցման ատենախոսություն: ՀՊՃՀ:
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis Engineering University Library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ 621.337.1:62-231.2(043.3) Ա-44 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 5 Hour Loan EU0235426
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ա 05.18.01 / Ա-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1657762
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ա 05.18 .01 / Ա-79 Ֆունկցիոնալ նշանակության սննդամթերքների տեխնոլոգիաների մշակում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01- «Բուսաբուծական մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18. 01 / Շ-18 Այվազյանի վարդաբույր սորտի հետազոտումը որպես մուսկատային շամպայն գինու արտադրության հումք : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.01 / Ա-16 Բուսական հումքատեսակների օգտագործմամբ բուրավետ ալկոհոլային ըմպելիքների նոր արտադրատեսակների տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մանագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.01 / Ա-45 Գծային համակարգերի ըստ արագագործության օպտիմալ կառավարման միջոցների մշակումը և հետազոտումը : Ատենախոսություն` Ե.13.01- «Կառավարմում, կառավարման համակարգեր և դրանց տարրերը» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.01 / Զ-35 Մրգակորիզներից բուսական յուղերի ստացման տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.01. «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.01 / Կ-29 Գինեգործության մնացորդ խաղողի մամլվածքի վերամշակման տեխնոլոգիայի կատարելագործում զանգվածից սերմերի անջատման և բուսական յուղի ստացման նպատակով : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ա 05.18.01 / Կ-75 Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման /

Գիտական ղեկավար՝ Ս.Հ. Սիմոնյան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտա կան աստիճանի հայցման ատենախոսություն: ՀՊՃՀ:

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա