Արևի էներգիայով պտուղների և խաղողի չորացման նոր տեխնոլոգիայի մշակումը և ներդրումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02- պարենային հումքի նախնական մշակում և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի համար / Ս.Ս. Աբովյան ; Գիտական ղեկավար՝ Գ.Գ. Սնապյան ; Հայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության և պարենի նախարարության ,, Պարեն ,, գիտաարտադրական և նախագծային պետական ձեռնարկություն.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 1995.Նկարագրություն։ 143 էջ ; 30 սմԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտական ղեկավար՝ Գ.Գ. Սնապյան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի ատենախոսություն: Հայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության և պարենի նախարարության, ,, Պարեն ,, գիտաարտադրական և նախագծային պետական ձեռնարկություն:Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | Ա 05.18.02 / Ա-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL1655292 |
Գիտական ղեկավար՝ Գ.Գ. Սնապյան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի ատենախոսություն: Հայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության և պարենի նախարարության, ,, Պարեն ,, գիտաարտադրական և նախագծային պետական ձեռնարկություն:
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։