ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Արևի էներգիայով պտուղների և խաղողի չորացման նոր տեխնոլոգիայի մշակումը և ներդրումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02- պարենային հումքի նախնական մշակում և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի համար / Ս.Ս. Աբովյան ; Գիտական ղեկավար՝ Գ.Գ. Սնապյան ; Հայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության և պարենի նախարարության ,, Պարեն ,, գիտաարտադրական և նախագծային պետական ձեռնարկություն.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 1995.Նկարագրություն։ 143 էջ ; 30 սմԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտական ղեկավար՝ Գ.Գ. Սնապյան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի ատենախոսություն: Հայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության և պարենի նախարարության, ,, Պարեն ,, գիտաարտադրական և նախագծային պետական ձեռնարկություն:
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ա 05.18.02 / Ա-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1655292

Գիտական ղեկավար՝ Գ.Գ. Սնապյան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի ատենախոսություն: Հայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության և պարենի նախարարության, ,, Պարեն ,, գիտաարտադրական և նախագծային պետական ձեռնարկություն:

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա