Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ / Ա.Վ. Թադևոսյան, Հ.Ն. Քոչարյան ; Գրախոսներ՝ Ա.Ի. Նազարյան, Գ.Պ. Հովհաննիսյան ; [Խմբագիր՝ Ն.Ա. Խաչատրյան] ; ՀՀ ԿԳՄՍՆ,ՀԱՊՀ, Լեռնամետալուրգիայի և քիմիական տեխնոլոգիաների ինստիտուտ, Ընդհանուր քիմիայի և քիմիական տեխնոլոգիայի ամբիոն.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ճարտարագետ, 2020-.Նկարագրություն։ Մաս ; 20 սմISBN:- 9789939729480 (Մաս 1)
- 9789939790381 (Մաս 2)
- 9789939791159 (Մաս 3)
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Մաս 1 (2020 ; 151 էջ, գծանկար) :
Մաս 2 (2021 ; 158 էջ, գծանկար) :
Մաս 3 (2022 ; 180 էջ, գծանկար) :
Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (52)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։
Դիտման Engineering University Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Գրականություն՝ էջ 150-151 (Մաս 1):
Գրականություն՝ էջ 157-158 (Մաս 2):
Մաս 1 (2020 ; 151 էջ, գծանկար) :
Մաս 2 (2021 ; 158 էջ, գծանկար) :
Մաս 3 (2022 ; 180 էջ, գծանկար) :
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։