Խմորման ընթացքում ածխածնի աղբյուրների խառնուրդների օքսիդացումը Escherichia coli-ում : Ատենախոսություն՝ Գ.00.04- կենսաքիմիա մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ս.Ն. Միրզոյան ; Գիտական ղեկավար՝ Կ.Ա. Թռչունյան ; ՀՀ կրթության, գիտության, մշակույթի և սպորտի նախարարություն ; Երևանի պետական համալսարան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2020.Նկարագրություն։ 116 էջ : աղյուսակ, գծանկար ; 30 սմԽորագրեր։ Ատենախոսության նշում: Գիտական ղեկավար՝ Թռչունյան, Կ.Ա.։ Կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն: Երևանի պետական համալսարան:Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | Ա III / 2379 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL1597705 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Գիտական ղեկավար՝ Թռչունյան, Կ.Ա.։ Կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն: Երևանի պետական համալսարան:
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։