Курсъ Виноделия : Съ 59 рис.; Пер. с франц. / Ж. Лабордъ; Пер. А. Фроловъ и др.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: ֆրանսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ С.-Петербургъ : Изд. А.Ф. Девриева , 1911 .Նկարագրություն։ ТомԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Т. 1 (1911, 296 с.) Созревание винограда. Алкогольное брожение. Приготовление белухъ, красныхъ и дессертныхъ винъ;
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 663.2 Л-12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | T. 1 | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0498435 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Т. 1 (1911, 296 с.) Созревание винограда. Алкогольное брожение. Приготовление белухъ, красныхъ и дессертныхъ винъ;
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։