Рецепты для приготовления вин, водок и ликеров холодным путем помощью эссенций / Соч. А. Визенталь
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Санкт-Петербург : изд. "Хим. лаб. эссенций" техн. А.К. Визенталь, 1886.Հրատարակություն։ 2-е изд., испр. и допՆկարագրություն։ [2], IV, [2], 157 с. 22Խորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 663.2 В-42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0492229 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։