Новый способ приготовления красных вин : Опыты применения серной кислоты [Соч.] М. Щербакова, винодела Бессараб. уч-ща виноделия
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Одесса : Славянская тип. Е. Хрисогелос 1903Նկարագրություն։ 16 с. 24Խորագրեր։ Այլ կապված աշխատանքներ: Записки Императорского Общества сельского хозяйства Южной РоссииՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 663.2 Щ-61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0492819 |
Из "Зап. Имп. О-ва сел. хоз-ва Юж. России" за 1903 г.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։