Vorkommen und Wirkung lebender Organismen in fertigen Weinen und ihre Bedeutung / Fur die praxis der Weinbereitung / J. Wortmann
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Գերմաներեն Հրատարակման մանրամասներ։ Berlin : Paul Parey, 1896Նկարագրություն։ 111 s.; 26 smԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 663.2 W-80 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0418348 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։