ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Практическое наставление как приготовить лучший винный уксус в продолжение нескольких часов, способом самым дешевым / Сост. О. Шуманов

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ С.-Петербург : Тип. И. Глазунова и К, 1839.Նկարագրություն։ 38 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն 663.2 Щ-96 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ընթերցասրահ AU0471589
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.2 Щ-61 Марсала. Производство вина и подвальная обработка : С3 4 рисунками въ тексте / 663.2 Щ-61 Марсала. Производство вина и подвальная обработка : С3 4 рисунками въ тексте / 663.2 Щ-61 Оклейка вина сомовьимъ клеемъ / 663.2 Щ-96 Практическое наставление как приготовить лучший винный уксус в продолжение нескольких часов, способом самым дешевым / 663.2(02) Ш-22 Виноделие и погребное хозяйство : Руководство для виноделов, виноградарей и виноторговцев / 663.2(02) Ш-22 Виноделие и погребное хозяйство : Руководство для виноделов, виноградарей и виноторговцев / 663.2(06) К-84 Современное состояние вопроса о роли бактерий в самопроизвольном понижении кислотности вин (кислотопонижающие бактерии) /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա