Способы исследования пищевых и вкусовых продуктов / Н. Дубинский
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Библиотека для санитарных лабораторийՀրատարակման մանրամասներ։ Севастополь : Тип. С.М. Брун, 1900.Նկարագրություն։ ТԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Т. 1 (1900, 39 с., рис.) Коровье масло
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 614.3 Д-79 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0471536 |
Т. 1 (1900, 39 с., рис.) Коровье масло
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։