ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Способы исследования пищевых и вкусовых продуктов / Н. Дубинский

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Библиотека для санитарных лабораторийՀրատարակման մանրամասներ։ Севастополь : Тип. С.М. Брун, 1900.Նկարագրություն։ ТԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Т. 1 (1900, 39 с., рис.) Коровье масло
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն 614.3 Д-79 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ընթերցասրահ AU0471536

Т. 1 (1900, 39 с., рис.) Коровье масло

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա