ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Ценные оврщи для приготовления и оформления блюд / Б.М. Боровой

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Л. : Лениздат , 1965.Նկարագրություն։ 130 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Б-831 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1840183
Book Book Yerevan State University Library Depository 664.8 Б-831 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2000330707
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.5 / Б-825 Технохимический контроль в предприятиях общественного питания : учеб. пособ. для техникумов / 641.5 / Б-825 Технохимический контроль в предприятиях общественного питания : [учебное пособие для технологических отделений техникумов общественного питания] / 641.5 / Б-825 Производство рыбных кулинарных изделий и полуфабрикатов / 641.5 / Б-831 Ценные оврщи для приготовления и оформления блюд / 641.5 / Б-877 Технология приготовления диетических блюд : [Учеб. для технол. отд-ний техникумов] / 641.5 / Б-877 Молочные продукты, полезные всем / 641․5 / Б-877 Технология приготовления диетических блюд : Учебник для техникумов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա