Влияние пекто-протеолитических ферментных препаратов на содержание фенольных веществ и окислительных ферментов в виноградном сусле и вине : Обзор / А. И. Сейдер, Е. Н. Датунашвили ; Центр. науч.-исслед. ин-т информации и техн.-экон. исследований пищевой пром-сти М-ва пищевой пром-сти СССР
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : [б. и.] , 1973Նկարագրություն։ 40 с. черт. 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 663.2 С-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0429569 |
На обл. авт. не указаны
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։