Вопросы морозоустойчивости винограда : Материалы всесоюзного научно-методического совещания по морозоустойчивости винограда / Мин.-о с/х АРМ СССР
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Вопросы морозоустойчивости винограда (Материалы Всесоюз. науч.-метод. совещ. по морозоустойчивости винограда) [Редкол.: Арзуманян П. Р. и др.]Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : Арм. НИИВВИП; 1984.Նկարագրություն։ ЧԽորագրեր։
Բովանդակություն:
Вопросы морозоустойчивости винограда : (Материалы Всесоюз. науч.-метод. совещ. по морозоустойчивости винограда) / [Редкол.: Арзуманян П. Р. и др.] Ч. 1. Селекция винограда на морозоустойчивость. Агроклиматические условия и морозоустойчивость винограда
Ч.1(1984, 122c.) Селекция винограда на морозоустойчивость. Агроклиматические условия и морозоустойчивость винограда Ч.2(1984,133с.) Физиологические и биохимические особенности морозоустойчивости винограда
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 634.83 Б-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Ч.1 | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0429064 | ||
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 634.83 Б-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Ч.2 | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0429061 | ||
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 634.83 Б-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Ч.2 | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0429062 | ||
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 634.83 Б-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Ч.2 | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0429063 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Ч.1(1984, 122c.) Селекция винограда на морозоустойчивость. Агроклиматические условия и морозоустойчивость винограда Ч.2(1984,133с.) Физиологические и биохимические особенности морозоустойчивости винограда
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։