ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основные направления развития консервной промышленности на 1971-1975 гг.: Обзор/ Мин.пищ. промышл. СССР

Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : 1971.Նկարագրություն։ 53 с.; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն 664.8 О-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ընթերցասրահ AU0429052
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8 К-92 Холодильное дело : Применение искусств охлаждения к сохранению с.-х. продуктов / 664.8 Л-97 Овощи сырые и консервированные, их хранение, заготовка впрок, переработка в конечные продукты и перевозка / 664.8 М-52 Огневая сушка овощей / 664.8 О-75 Основные направления развития консервной промышленности на 1971-1975 гг.: Обзор/ 664.8 П-49 Сушка плодов и овощей в русской печи и приспособление ее для этого / 664.8 С-65 Сорта овощей, плодов и ягод, рекомендуемые для консервирования : обзор / 664.8 Х-90 Хранение плодов и винограда в свежем и замороженном виде /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա