ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Химия и технология плодоягодных и овощных соков : Пер. с англ. / К. Тресслер, А. Джослин ; Пер. под ред. А.Ф. Наместникова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат , 1957.Նկարագրություն։ 600 сԱյլ վերնագիր։
  • Fruit and Vegetable Juice Production
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8 Х-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 AU0195202
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8 Х-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Տասը օր AU0185202
Book Book National Library of Armenia Depository 663.8 / Т-664 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով NL2165116
Book Book National Library of Armenia Depository 663.8 / T-664 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով NL2165117
Book Book Yerevan State University Library Depository 663 Т-664 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 3000396805
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 Т-384 Технология солода и пива / 663 Т-529 Искусственные продукты питания. Новый путь получения пищи и его перспективы. Научные основы производства / 663 Т-529 Искусственные продукты питания. Новый путь получения пищи и его перспективы. Научные основы производства / 663 Т-664 Химия и технология плодоягодных и овощных соков : Пер. с англ. / 663 Т-752 Технология вина : Пер. с нем. / 663 Т-789 Ароматные спирты и настои для производства ликеро-водочных изделий / 663 Ф-434 Ферментные препараты в пищевой промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա