ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Химический состав картофеля и пути улучшения его качества / П.А. Власюк, Н.Е. Власенко, В.Н. Мицко ; Под общ. ред. П.А. Власюка.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Наукова думка , 1979.Նկարագրություն։ 195 с. : и ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 635.21 В-58 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 AU0229604
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/441358 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0460605
Book Book National Library of Armenia Depository 635.21 В-583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0460159
Book Book Yerevan State University Library Depository 635.21 В-583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501669477

ամբողջապես կամ մեկ օրացույցային տարվա ընթացքում հրատարակվող մենագրություն 1979

այլ

В надзаг.: АН УССР, Ин-т физиологии растений.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա