Химико-технический контроль консервного производства : Учебное пособие / А.Т. Марх, Р.В. Кржевова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат , 1955.Հրատարակություն։ 4-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 420 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Engineering University Library | Գիտական | 664.8/9 М-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0437961 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | РД II/17617 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0511272 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 664 М-298 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 250143735A |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։