Рыбные продукты / Борис Павлович Никитин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищ. пром-сть, 1968. Նկարագրություն։ 340 с. : ил.; 23 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.95 / Н-624 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1545105 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.95 / H-624 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1545106 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
664.95 / М-914 Сборник рационализаторских предложений, внедренных на предприятиях легкой промышленности / | 664.95 / Н-12 На старте пятилетки : | 664.95 / Н-624 Основы теории копчения рыбы / | 664.95 / Н-624 Рыбные продукты / | 664.95 / Н-624 Сибирские рыбные продукты / | 664.95 / Н-624 Рыбные продукты : | 664.95 / Н-645 Механизация процесса глазировки мороженой рыбы / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։