Изменение качества плавленных сыров при хранении / О.А. Ершова, М.Ф. Кулешова, Е.Т. Рева; Центр. ин-т науч.-техн. информации пищевой пром-сти ; Гос. ком. по пищевой пром-сти при Госплане СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1965.Նկարագրություն։ 43 с. : граф. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.97 / Е-804 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498597 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։