ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Качественные изменения рыбы при замораживании / А.И.Пискарев, А.К.Каминарская , Л.Г.Лукьяница.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Научное сообщение/ Главниипроект при Госплане СССРՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1960.Նկարագրություն։ 40 с. : ил.; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.95 / П-345 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1544221
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.95 / П-291 Приготовление и хранение консервов "сардины в масле" / 664.95 / П-294 Пособие для механизаторов рыбозаводского оборудования / 664.95 / П-303 Развитие и эффективность производства рыбных кормовых продуктов / 664.95 / П-345 Качественные изменения рыбы при замораживании / 664.95 / П-429 Повышение производительности консервных линий : (Опыт консервного завода Астраханского рыбокомбината им. А.И. Микояна) / 664.95 / П-446 Консервы из каспийской кильки с овощными гарнирами / 664.95 / П-446 Опыт эксплуатации механизированного цеха холодного копчения рыбы с цетральным дымообразованием /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա