ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технохимические показатели рыбных консервов / Маргарита Валериановна Калантарова.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Технология обработки рыбыՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Рыбное хозяйство, 1960. Նկարագրություն։ 20 с. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.95 / К-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1545040
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.95 / И-883 Использование хлортетрациклина-биомицина для сохранения свежей рыбы / 664.95 / И-889 Исследования по технологии гидробионтов дальневосточных морей / 664.95 / И-889 Исследования по технологии пелагических рыб и нерыбных объектов / 664.95 / К-17 Технохимические показатели рыбных консервов / 664.95 / К-17 Использование прессовых бульонов в рыбной промышленности / 664.95 / К-172 Сборник технологических инструкций по выработке рыбных консервов предприятиями Калининградского совнархоза / 664.95 / К-19 Установки и аппараты для замораживания рыбы и рыбопродуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա