ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Механизация вязки колбас и непрерывного производства колбасной оболочки : [Обзор] / Л.А. Пьянов ; Центр. ин-т науч.-техн. информации пищевой пром-сти Гос. ком. по пищевой пром-сти при Госплане СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1963.Նկարագրություն։ 136 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / П-968 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441335
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / П-784 Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности : Учебник для механических специальностей вузов / 664.9 / П-801 Производительность труда в мясной промышленности / 664.9 / П-968 Пути механизации тонкого измельчения мяса / 664.9 / П-968 Механизация вязки колбас и непрерывного производства колбасной оболочки : 664.9 / Р-17 Развитие науки и техники в мясной промышленности : 664.9 / Р-17 Развитие и внедрение новой техники и комплексной механизации переработки скота на мясокомбинатах : 664.9 / Р-277 Рационализаторские предложения в пищевой промышленности /

Библиогр. в конце книги

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա