ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование техники и технологии на предприятиях мясной промышленности : [Обзор] / М-во мясной пром-сти СССР. Центр. науч.-исслед. ин-т информации и техн.-экон. исследований.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1968.Նկարագրություն։ 23 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / С-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441333
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / С-445 Практическое руководство по технической микробиологии молока и молочных продуктов / 664.9 / С-449 Скотоубойный пункт / 664.9 / С-451 Составление проектной документации при реконструкции производственных цехов и холодильников мясоперерабатывающих предприятий / 664.9 / С-56 Совершенствование техники и технологии на предприятиях мясной промышленности : 664.9 / С-568 Современные криогенные скороморозильные аппараты для замораживания пищевых продуктов за рубежом : 664.9 / С-594 Физико-химические и биохимические основы технологии мясопродуктов / 664.9 / С-594 Физико-химические и биохимические основы технологии мясопродуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա