Физико-химический и бактериологический контроль в мясной промышленности : (Справочное руководство) / Л.С. Пожариская, М.Б. Коган, В.П. Рындина, Е.М. Фрейдлин ; Под ред. Л.С. Пожариской.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая пром-сть, 1964.Նկարագրություն։ 427 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Ф-503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441325 |
Библиогр.: с. 414-417 (86 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։