ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы порционирования и упаковки свежего и глубокозамороженного мяса / Ганс Рейтер.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Доклад/ VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-стиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962.Նկարագրություն։ 5 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Р-355 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441323
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Р-277 Рационализаторские предложения в пищевой промышленности / 664.9 / Р-277 Рациональное использование мяса и продуктов, получаемых при убое скота : 664.9 / Р-277 Рационализаторские предложения в пищевой промышленности / 664.9 / Р-355 Методы порционирования и упаковки свежего и глубокозамороженного мяса / 664.9 / Р-397 Рентабельность производства на мясоперерабатывающих предприятиях Татарской и Башкирской АССР / 664.9 / Р-598 Технология и оборудование мясоконсервного производства : учебник / 664.9 / Р-598 Новые физические методы обработки мясопродуктов /

Без тит. л.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա