ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология мяса и мясопродуктов : [Учебное пособие для вузов пищевой пром-сти] / проф. А. А. Манербергер и доц. Е. Ю. Миркин.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1949.Նկարագրություն։ 612 с. : ил. ; 23 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / М-232 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498566
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Л-976 Современные методы определения тяжелых металлов в мясных консервах / 664.9 / М-17 Объективное определение качества мяса по его "мраморности" / 664.9 / М-18 Техника безопасности и противопожарная техника на предприятиях мясной и молочной промышленности : 664.9 / М-232 Технология мяса и мясопродуктов : [Учебное пособие для вузов пищевой пром-сти] / 664.9 / М-25 Производство быстрозамороженных мясных готовых блюд : 664.9 / М-346 Технохимический контроль в мясной и птицеперерабатывающей промышленности : 664.9 / М-346 Технохимический контроль в мясной и птицеперерабатывающей промышленности :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա