ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Техника и технология интенсивного замораживания мяса / Канд. техн. наук А. П. Шеффер.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИПищепром, 1960. Նկարագրություն։ 92 с. : ил.; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/33256 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0622465
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Ш-539 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1545008
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Ш-47 Возможности объективной оценки туш крупного рогатого скота / 664.9 / Ш-514 Интенсивность автолитических процессов в мышцах обескровленных и необескровленных / 664.9 / Ш-531 Интенсификация охлаждения замораживания и размораживания мяса / 664.9 / Ш-539 Техника и технология интенсивного замораживания мяса / 664.9 / Ш-539 Замораживание мяса без предварительного охлаждения ("однофазный" способ) / 664.9 / Ш-539 Техника и технология интенсивного охлаждения мяса за рубежом : 664.9 / Ш-539 Производство быстрозамороженных мясных полуфабрикатов за рубежом :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա