ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние метода и вида упаковки на качество, цвет и микрофлору мяса и мясопродуктов / Н. Н. Шишкина.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Доклад/ VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-сти; № 23Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962.Նկարագրություն։ 11 с. : граф.; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Ш-655 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1545005
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Ш-634 Планирование труда на предприятиях мясной промышленности : (Методика и техника расчетов плана) / 664.9 / Ш-634 Пути повышения производительности труда в мясоконсервном производстве / 664.9 / Ш-655 Применение полимерных пленок для упаковки мясопродуктов / 664.9 / Ш-655 Влияние метода и вида упаковки на качество, цвет и микрофлору мяса и мясопродуктов / 664.9 / Ш-655 Транспортировка колбасных изделий в районы Арктики и Крайнего Севера / 664.9 / Ш-655 Искусственные оболочки для колбасного производства / 664.9 / Ш-774 Экономика, организация и планирование мясной промышленности :

Без тит. л.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա