Технология мяса и мясопродуктов : [Для проф.-техн. учеб. заведений и подготовки рабочих на производстве] / Н.П. Янушкин , А.К. Фомин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебное пособие для подготовки кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая пром-сть, 1968.Նկարագրություն։ 344 с.: ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Я-658 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441299 |
Библиогр.: с. 340
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։