ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / Главниипроект при Госплане СССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ВНИИМП, 1960.Նկարագրություն։ Раздел : ил.; 22 смԽորագրեր։
Բովանդակություն:
Раздел 2 .(1960, 47 с.) Первичная переработка скота на мясокомбинатах
Раздел 5. (1960, 76 с.) Жиры и сухие корма
Раздел 5. (1960, 39 с.) Сбор и консервирование эндокринно-ферментного и специального сырья
Раздел 4 (1961 ; 140 с.) Обработка кишок и производство кетгута, струн и сшивок
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / T-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Раздел 2. Հասանելի One Month Loan NL1544173
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Раздел 4 Հասանելի One Month Loan NL1441627
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / T-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Раздел 5. Հասանելի One Month Loan NL1544172
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / T-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Раздел 8. Հասանելի One Month Loan NL1544174
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Т-384 Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / 664.9 / Т-384 Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / 664.9 / Т-384 Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / 664.9 / Т-384 Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / 664.9 / Т-384 Технология мяса и мясопродуктов : учебник для вузов пищевой промышленности / 664.9 / Т-384 Технология мяса и мясопродуктов : 664.9 / Т-384 Технология мяса и мясопродуктов :

Раздел 2 .(1960, 47 с.) Первичная переработка скота на мясокомбинатах

Раздел 5. (1960, 76 с.) Жиры и сухие корма

Раздел 5. (1960, 39 с.) Сбор и консервирование эндокринно-ферментного и специального сырья

Раздел 4 (1961 ; 140 с.) Обработка кишок и производство кетгута, струн и сшивок

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա