ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Качество продуктов убоя в зависимости от физиологического развития хряков после кастрации / В. Пезацкий, Б. Цыбулкова, Б. Бьенсковский, Ц. Бухта.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-сти ; [Доклады № 42] | [ВНИИМП] ; Зак. 235 Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962. Նկարագրություն։ 14 с. ; табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia General 664.9 / К-309 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498524
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / К-303 Технологические основы консервирования мяса методом сублимации / 664.9 / К-303 Механизация трудоемких работ в мясной промышленности : 664.9 / К-309 Качество и хранение некоторых продовольственных товаров : 664.9 / К-309 Качество продуктов убоя в зависимости от физиологического развития хряков после кастрации / 664.9 / К-312 Новое оборудование в мясной промышленности : 664.9 / К-312 Новая технология производства колбасных изделий и копченостей / 664.9 / К-383 Технологические проблемы вакуум-упаковки вареного окорока в ломтиках /

Библиогр.: с. 9

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա