Зависимость между качеством и биохимическими изменениями, происходящими в мясе птицы во время хранения при температурах выше точки замерзания / Перед загл. авт.: Л. ван ден Берг, А.В. Хан, Ленц, К.П..
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Доклад/ VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-стиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962.Նկարագրություն։ 15 с. : граф ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Б-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441265 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Без тит. л.
Библиогр.: с. 8
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։