Использование ультразвука и других способов очистки оборудования и продуктов мясной промышленности / Ю.Ф. Заяс, Т.Н. Орлова, Г.А. Барашев ; Центр. ин-т науч.-техн. информации пищевой пром-сти М-ва пищевой пром-сти СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ ЦИНТИ ПищепромՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1968. Նկարագրություն։ 42 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / З-407 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498463 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։