ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Измерение окраски свежего мяса и возможности ее оценки / Э. Отто ; VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром.-и.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962. Նկարագրություն։ 7 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / О-874 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498454
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / О-641 Организация планово-предупредительного ремонта оборудования на предприятиях мясной промышленности / 664.9 / О-655 Консервированные мясопродукты / 664.9 / О-752 Основные методические положения по техническому нормированию труда в мясной промышленности / 664.9 / О-874 Измерение окраски свежего мяса и возможности ее оценки / 664.9 / О-957 Оборудование мясоконсервных заводов и его эксплуатация / 664.9 / П-146 Изменение свойств азотистых соединений при γ-облучении говяжьего мяса / 664.9 / П-195 Пастеризатор с паровым подогревом : (Модель ОПМ-06) : Руководство по уходу и обслуживанию /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա