ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Коптильная жидкость, применяемая для копчения пищевых продуктов / И.И. Лапшин ; VIII Европейский конгресс работников НИИ мясной пром-сти.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962. Նկարագրություն։ 14 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Л-248 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498414
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Л-146 Новое технологическое оборудование мясокомбинатов : 664.9 / Л-146 Оборудование для первичной обработки скота, обработки субпродуктов, дробилки, моечные и резательно-моечные машины, блоутанки, тепловое оборудование / 664.9 / Л-148 Технология продуктов из беспозвоночных / 664.9 / Л-248 Коптильная жидкость, применяемая для копчения пищевых продуктов / 664.9 / Л-551 Справочное руководство по производству технических фабрикатов на мясокомбинатах / 664.9 / Л-72 Опыт работы Днепропетровского мясокомбината / 664.9 / Л-783 Данные о дифференциации микрофлоры консервированных окороков /

Библиогр.: с. 14

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա