Технология консервирования плодов и овощей : [Учеб. пособие для вузов пищевой пром-сти] / А.Ф. Фан-Юнг, Б.Л. Флауменбаум, А.К. Изотов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1956.Նկարագրություն։ 415 с.: ил. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | General | 664.84 / Ф-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441243 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.84 / Ф-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441116 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 398-405 (178 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։