ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новые методы технологии и контроля консервного и винодельческого производства : [Сборник статей / Ред. коллегия: В.Г. Поповский (отв. ред.) и др.] ; М-во пищевой пром-сти СССР. Молд. науч.-исслед. ин-т пищевой пром-сти "МНИИПП".

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Кишинев : Штиинца, 1972.Նկարագրություն։ 204 с. : черт. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.84 / Н-766 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441092
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.84 / Н-346 Научно-исследовательские работы, рекомендуемые для внедрения в промышленность : 664.84 / Н-40 Организация лабораторий и проведение химико-технического контроля на плодоовощных предприятиях / 664.84 / Н-627 Переработка томатов и арбузов в полевых условиях / 664.84 / Н-766 Новые методы технологии и контроля консервного и винодельческого производства : 664.84 / Н-834 Консервирование плодов и овощей в домашних условиях / 664.84 / Н-834 Нормы технологического проектирования овощесушильных предприятий : Утв. Госпланом РСФСР 14/VII 1958 г. / 664.84 / О-139 Обжарка овощей = Vegetable frying /

Списки лит. в конце статей

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա