ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Научные исследования в области улучшения качества мяса и мясопродуктов : [Обзор] / В. М. Горбатов ; Центр. ин-т науч.-техн. информации пищевой пром-сти М-ва пищевой пром-сти СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1967.Նկարագրություն։ 26 с. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Г-671 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441039
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Г-671 Оборудование колбасно-кулинарного производства : 664.9 / Г-671 Исследование мяса в США / 664.9 / Г-671 Автоматизация и регулирование процессов в мясной промышленности / 664.9 / Г-671 Научные исследования в области улучшения качества мяса и мясопродуктов : 664.9 / Г-671 Проблемы научного обоснования некоторых технологических процессов производства мяса и мясопродуктов / 664.9 / Г-671 Пути рационального использования мяса и продуктов получаемых при убое скота : 664.9 / Г-671 Справочник по оборудованию предприятий мясной промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա