Новая технология производства вареных и полукопченых колбас с применением коптильной жидкости / Доц. канд. техн. наук М.А. Габриэльянц ; VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-сти.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ VIII Европейский конгресс работников НИИ мясной промышленностиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962. Նկարագրություն։ 9 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Г-122 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498366 |
Библиогр.: с. 9
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։