Влияние технологии убоя, переработки и условий хранения на качество мяса птицы / Е.А. Горизонтова , И.С. Ковальчук ; Центр. ин-т науч.-техн. информации пищевой пром-сти М-ва пищевой пром-сти СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1966.Նկարագրություն։ 46 с. : граф. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Г-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441027 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 43-45 (93 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։